Копнежът си остава строежът на Колежа

Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари, обичал да казва Джон Стайнбек. Адски прав е пустият му янки, дори половин век след смъртта си.

В Ботев и след проваления финал за Купата си остава една мечта - довършването на Колежа. Там действително става въпрос за много пари - около 20 милиона. Така че каквото и да ни говорят за Белия, за напиращия Желко, за Тодор Неделев и трансферите на Кристиан, всеки е наясно, че става въпрос за подробности на фона на стадиона.

Не само че не знам какво става, но и да знаех, нямаше да знам какво да правя, ​твърдеше комикът Джордж Карлин. Наистина, ние не знаем какво става, но сме наясно, че спорът е за някаква цесия, която спъва взимането на заема от Фонда на фондовете.

Собственикът на Ботев Самуилов каза, че до септември нещата ще станат. Нямаме основание да не му вярваме. Само се надяваме да не се доверява пак на тези пишман анализатори, които го излъгаха, че треньорът е виновен за провала за Купата.

Така че дали ще е Белия, Желко или Ферарио начело на Ботев, няма никакво значение. Просто защото Ботев има нужда от Колежа. Треньорите са част от пейзажа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
dnes

dnes

21.06.2019 | 18:00

Gospodinata Samuilov(Pazderov tova e parvata familia na biznesmena, otkakto stana biznesmen se prekrasti na Samuilov da ne go izlaga imeto.

Отговори
2 1
Мартин

Мартин

20.06.2019 | 10:34

Статиите във вестник "Марица" са ми Фейсбук статуси

Отговори
0 1
Аз

Аз

16.06.2019 | 12:54

много зле написана статия, незнам кой му е казал, че може да пише. Пробвайте в друго направление, но не и да пишете статии.

Отговори
9 6
намръщенЪ

намръщенЪ

16.06.2019 | 00:47

Гусин Ангелов, избягвайте изречения с два подлога. Не го можете този фокус и правилното използване на пълния член не го прикрива.

Отговори
11 6

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?