Следвайте ни

Контузия на национал стресна Ботев в Турция

viber icon

Контузия на младежкия национал Димитър Тонев стресна треньорския щаб на Ботев на лагера в Бурдур. По време на тренировката днес Тонев направи няколко обиколки и след като усети болки в крака, преустанови участието си в тренировката. Тепърва ще се преценява състоянието му и дали ще може да продължи тренировките, или ще му бъде дадена почивка. 

Отборът на Ботев проведе доста интензивна тренировка от подготвителния си лагер в Бурдур. Това бе и единственото занимание на "канарчетата" за деня.

Тренировката бе с по-голяма продължителност и бе със сериозно натоварване за футболистите. В началната част бяха предвидени упражнения от кондиционния треньор Сърджан Проданович.   

Последва забавна игра с реакционна топка, която вдигна настроението на играчите, а упражнението бе водено от Георги Онов. До края на тренировката "жълто-черните" имаха множество тактически игри от старши треньора Азрудин Валентич. 

В края на вчерашното занимание по-голяма част от футболистите бяха подложени на сериозни бегови упражнения от кондиционните треньори Проданович и Тодор Георгиев. Тодор Неделев и Кевин Янсон продължиха със самостоятелната подготовка. 

След тренировка "жълто-черните" футболисти се отдадоха на възстановители процедури в СПА центъра на Hotel Lavanta Tepesi.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?