61
Следвайте ни

Коледа в Ботев започна с "Дядо Ботевъ, искаме победи и на Колежа"

viber icon

Стотици деца изпратиха писма до Дядо Ботевъ по време на поредната инициатива за 110-годишнината на най-стария футболен клуб в страната. Множество ботевистчета от всички краища на България затрупаха "работилницата" на клубната база.
Тридесет писма бяха изтеглени от футболистите и треньорите на представителния отбор на Ботев (Пловдив). С много усмивки и емоции "канарчетата" избираха от купа писма, като много от тях се откроиха с красиви рисунки и "жълто-черни" стикери.

Изтеглените 30 деца ще бъдат зарадвани с прекрасни подаръци от Дядо Ботевъ, а един от най-специалните е персонализирана фланелка от официалния екип за настоящия сезон. Малчуганите ще бъдат зарадвани и с още подаръци от "жълто-черните", както и от Клуба на Привържениците на Ботев Пловдив.

Останалите стотици деца, които изпратиха своите писма до Дядо Ботевъ, могат да получат подаръците си във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912". Малките ботевистчета или тяхните родители могат да заповядат всеки делничен ден от 10:00 до 18:00ч., както и в съботния ден, когато Ботев е домакин на Царско село. 

От името на Дядо Ботевъ благодарим на всички малки "канарчета", които изпратиха положителни емоции към "жълто-черния" Клуб. Множеството писма, изпълнени със страхотни пожелания и трепет от малките "жълто-черни" сърца, за пореден път доказаха, че Ботев е необикновен Клуб, а любовта се предава от поколение на поколение.

Коментари (2)

Селянина без колелото

Селянина без колелото

06.12.2021 | 16:57

От тея селяни само може да се срамуваме че са в нашия град.

Отговори
3 1
Стамат Колев

Стамат Колев

06.12.2021 | 15:40

Поредната простотия. "Дядо Ботевъ"... Досега петняхте името на великия български поет, сега сте тръгнали да правите същото и с Дядо Коледа. Срам!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще депортират ли Джокович?