Кокала: Какъв е този президент на Ботев? Мен Магарешки ме тества с детектор

Известният футболен треньор Емил Велев (Кокала) се изказа много остро срещу подлагането на играчите на Ботев на детектор на лъжата. Кокала, който изведе Локомотив Пловдив до финал за Купата на България през 2012 г. призна, че също е бил тестван с полиграф от тогавашния президент Веселин Марешки, когото той нарече Магарешки.
"Как няма да се обидят футболистите на Ботев?! Естествено, че ще ги обиди. Този, президентът на Ботев, как се казваше? Е, какъв е той, какъв е в държавата? Какъв е в държавата този екземпляр, че ще подлага на детектор на лъжата футболисти, спортисти, които дават мило и драго да играят и да покажат най-доброто от себе си. И ги обвинява за загубения финал за Купата на България от Локомотив Пловдив. Да, има загубени финали. Аз три финала съм загубил с различни отбори. И какво?! Всеки път на детектор на лъжата ли да ме прекарват? Това е абсолютно недопустимо и немислимо", изригна Велев пред журналиста Стефан Ралчев за "Букмейкър Рейтинги":.
"Това е абсолютно ненормално. За съжаление и аз бях подложен тогава от един господин Марешки… Магарешки ли е, когато бях треньор на Локомотив Пловдив. Спомням си, че тогава направихме равен мач с Ботев Враца (1:1). Те ни изравниха в 93-ата минута и той подложи целия отбор и целия спортно-технически щаб, което беше пълна безумица. И въпросите бяха примерно – участвали ли сте в уговорени мачове, конкретно в този мач участвали ли сте или някога участвали ли сте? Беше такова безумие и аз не знам как се съгласяват всички играчи и отбори. Как може да има такова нещо? Аз не мисля, че това трябва да бъде някакъв пример в българския футбол", допълни Кокала.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?