Коце Костадинов: Супер жребий, ама да имахме и отбор

Легендата на Ботев и бивш национал на България Костадин Костадинов коментира пред "Марица" жребия за квалификациите за Мондиал 2022 и шансовете ни да се класираме. Според Костадинов, който е участник на Световното първенство в Мексико през 1986 г., групата ни не е особено тежка. Той обаче изрази съмнения дали ще можем да сглобим национален отбор, който да успее да се пребори за място на финалите.

"Супер жребий! Паднахме се в група с един супер фаворит в лицето на Италия. Швейцарците имат големи играчи, но не са супер сила. Северна Ирландия и Литва са напълно победими. 
Не мога да кажа, че съм оптимист с оглед на състоянието на българския футбол. Националният отбор е пряко отражение на това плачевно състояние. Много бих искал новият селекционер, който и да е той, да може да изгради за краткото време боеспособен тим, който да ни класира за Мондиала. Това обаче ще е изключително трудно, да не кажа невъзможно. 

Болно ми е да припомням това, което говоря от поне 15 години, че трябва с цената на всичко да направим радикална промяна и да заложим на младите. Преди това трябва да видим къде бъркаме в работата с подрастващите. Без промяна, скоро ще станем абонати и на Гибралтар", сподели пред репортера ни Костадинов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Хихихи

Хихихи

08.12.2020 | 07:51

Налъм без дървената част на когото липсва каишката.

Отговори
2 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?