Следвайте ни

Кметът награди Локо за двете купи през 2020 г ВИДЕО

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров прие за награждаване представителния тим на Локомотив. Футболистите, членовете на управата и спортно-техническият щаб получиха Почетна значка на града за Купата и Суперкупата на България, които спечелиха през 2020 г. Клубът пък бе удостоен с Почетен знак на Пловдив. 

Церемонията трябваше да се състои на редовната сесия на Общинския съвет, но дългите дебати за застрояването на бившия Тексим я отложиха за днес. 

"Добре дошли още веднъж! Вие сте един от клубовете, които прославяте Пловдив и стоите много добре. Искам да ви пожелая да продължавате все така. Вашето ръководство полага не малко грижи, а вие пък в същото време се отблагодарявате на публиката. Радвам се отново да ви приветствам по хубав повод.  е в Пловдив трябва да има силен спорт. Вашите успехи ме радват, а също и успехите на спортисти от нашия град! Наистина това е  една достойна награда, която малко спортисти притежават. Пожелавам ви от все сърце успешно да завършите сезона", заяви Здравко Димитров.
Вижте церемонията във видеото:

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай