Следвайте ни

Кмет преби пресаташето на Пирин

Диви македонски страсти се разразиха край Струма, в които главни действащи лица бяха местни футболни фактори. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е шеф на местния Септември, се забърка в голям скандал! Бившият елитен рефер е нанесъл бой на пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов. Скандалът се разиграва вчера на мачa Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Елезов е и администратор на футболния клуб от Първа лига. "Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си.

На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи.

То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо.

То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности.

То вече излъга, че не е излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му.

За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка.

Ще търся справедливост", написа в профила си във фейсбук Елезов.
Апостолов на свой ред отговори, че по същото време не е бил на стадиона в Крупник.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?