61

Керкез с Попето подхванаха юношеските формации на "Ботев" ВИДЕО

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез с целия спортно-технически щаб проведоха специална тренировка с част от юношите на клуба до 16 и 17-годишна възраст.

Заниманието се състоя на първи терен на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" и продължи малко повече от час. В нея се включиха треньорите от първия отбор, втория отбор и академията на клуба. 

Преди началото му спортният директор на клуба Артур Платек изнесе реч пред “жълто-черните" момчета, обръщайки внимание на важността откъм работния процес в различните гарнитури на ДЮШ и подхода към всекидневните тренировки.

Мотивация за малките “канари" донесоха капитанът на клуба Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов и директорът на школата и легенда на клуба - Трифон Пачев, съобщиха "канарчетата" на официалния си сайт.

Заниманията се предвиждат веднъж на всеки две седмици, а основната идея е най-талантиливите деца от ДЮШ на Ботев да получат шанс да проведат занимания под зоркия поглед на спортно-техническия щаб на първия отбор. Комуникацията между двете звена следва да подобри цялостната работа на юношите и тяхното развитие.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?

Към анкетата