64

Керкез: Разочароващо е да не вкараме гол при толкова шансове

Разбира се, че е разочароващо, при всички тези шансове да не вкараме гол - липса на концентрация е това, каза треньорът  на Ботев Душан Керкез след загубата от Славия с 1:0.

"Много от футболистите гледат към мача за купата и им липсва концентрация, това е наш проблем, за който трябва да говорим. Моят щаб и аз не успяхме да се справим с тази ситуация, трябва да играем за победа във всеки мач, това е нашата работа".

"Всички си мислят, че вече сме на финал и ще сме седми в класирането, това не е така. За нас идва най-важният мач в сряда, трябва да вдигнем глава.

Казах на момчетата, че Славия е добър отбор, направихме 2:2 като гости, Загорчич работи добре с този отбор. Но това е психологията, това е процес, трябва да работим здраво, за да се издигнем и да израснем. Не мога да кажа, че сме играли зле, но ни липсват малките детайли, за да отбележим гол", продължава Керкез.

"Искам да поздравя Славия и моя приятел Загорчич. Щастлив съм от втората част, от първата - не. Казах го на играчите ми. Всички говорят за ЦСКА, но от утре ще говорим за ЦСКА и ще мислим какво трябва да правим. За купата е съвсем различен мач. Това е нашата цел.

Надяваме се феновете да ни помогнат с тяхната енергия. Трябва да изиграем умен мач, за да отидим на финала и трябва да играем по-добре от днес", завърши тирадата си Душан Керкез.

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 2 оценки
2.5/5 от 2 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?