64

Керкез: Продажбите показват, че работим правилно

Цяла година се готвим за Европа и предстоят два трудни мача, в Европа, всички опоненти са трудни, каза треньорът на Ботев Душан Керкез на пресконферинцията преди мача от Лига Европа със Словенския Марибор утре.  

"Марибор редовно участват в турнирите. Когато започне мачът, можем да очакваме, че Ботев ще играе силно. Дано това е така и в двата мача. 

Това е нещо много хубаво за Пловдив да има мач от евротурнирите. На този нов стадион със сигурност ще има позитивна енергия.  

Най-важното е, че основната част от състава остана. Новите футболисти имат нужда да се адаптират. Всички нови са готови да помогнат. За мен е важно, че моят капитан е тук със същата енергия и същата мотивация да се изявява на терена. 

Марибор има повече опит от Ботев в Европа. Определено е част от плана да има продажби на футболистите. Това показва добра работа. Тези, които са тук, искат да играят и да се доказват.

В Европа да стигнем колкото се може по-далеч. Ясно е, че Ботев е аутсайдер, но е важно тимът да дава най-доброто от себе си. 

Очакваме нашите фенове да ни подкрепят. Ще е трудно, но това искаме – подобни мачове“, каза Керкез в края на пресконференцията си.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?