64

Керкез: на 1 май ще бъдем още по-добри

До първи май има време и ще сме по-готови за мача, обеща треньорът на Ботев Душан Керкез след победата с 1:0 над ЦСКА в София в първия полуфинал за Купата на България.


"Сякаш започнахме мача, не точно със страх, но тук имахме своя респект. Беше нормално да сме нервни в началото, но ставахме все по-уверени. В почивката дадох повече кураж на футболистите, казах им, че ще имаме своите шансове да вкараме. ЦСКА е много силен отбор, поздравявам техния треньор, те дадоха всичко от себе си. Искам да кажа едно голямо благодаря на нашите фенове, които дойдоха тук, в това време, да ни подкрепят", продължи наставникът на "канарчетата".

"Секулич все още не е готов да започва от първата минута, стартираме с Брахими, защото той осигурява повече движение. Днес той свърши страхотна работа, доволен съм от представянето им".

"Хората трябва да разбертат, че и преди зимната пауза играхме силно, след това настъпиха някои промени и трябваше да се нагодим. Сигурен съм, че ще станем и по-силни. Беше необходимо време да свикнем с изискванията и промените, контузията на Георги Николов също наложи тези рокади. Играта в защита, разбира се, е много важна", каза отще той.

"Разбира се, ако спечелиш първия мач, това е добре. Може да се порадваме малко, но имаме важен мач в неделя. До първи май имаме време да сме още по-готови за реванша. ЦСКА ще дойде готов да ни победи и ние трябва да покажем високо ниво", призна Керкез.

"Може би на първо място, защото сега спечелих срещу един от топ отборите в страната. Това е хубаво, но тази радост ще се загуби, ако не се класираме на финал", завърши Керкез.

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 2 оценки
4.5/5 от 2 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?