64

Керкез: Купата за нас е по-прекият път към Европа

Поздравления за моите футболисти и това, което показаха, но искам да поздравя и треньора на съперника Анатоли Нанков и неговите футболисти, за начина, по който играха, каза треньорът на Ботев Душан Керкез след победата на подопечните му с 3:0 над Струмска слава за Купата..

Ние бяхме подготвени за много тежък мач. Така беше до второто попадение. Най-важното е, че победихме с 3:0 и продължаваме в следващата фаза.

За Купата винаги може да се случи изненада и се радвам, че не се стигна до такова нещо Това са интересни мачове и трябва да показваш уважение към съперника, защото във всеки един момент можеш да допуснеш грешки.

Играем в тежък цикъл, имаме важен мач след три дни срещу Левски в София. Опитвам се до колкото мога да рутирам състава, но държа да отбележа, че за мен няма титуляри и резерви. Всеки трябва да е готов да играе на ниво във всяка една минута на терена.

Тези мачове винаги са тежки. Винаги се стремим да бъдем по-добри. Купата е по-прекият път за класиране в европейските клубни турнири, но ние нямаме право на отпускане", каза Керкез.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?