64

Керкез: Искам крило и нападател, трудно ще задържим Ханкич

До края на седмицата се надявам да обявим трансфери. Нашият спортен директор Артур Платек работи много упорито върху това. В момента групата ни не е пълна, има състезатели, които са с националните отбори, има други с проблеми. Дано се съберем до края на седмицата и очакваме новини за трансфери в близките дни", обяви треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез пред медиите преди първата тренировка на отбора от лятната подготовка. Той заяви, че иска в отбора да бъдат привлечени крило и нападател.

"Днес очакваме отговор от Минков. Трудно ще успеем да задържим Ханкич, но имаме Игонен, Кайзер и Смъркалев. Днес с нас започват трима футболисти, които играха под наем през миналия сезон, както и френски футболист, който е на проби. Не мога да скрия, че искам крило и нападател. Надявам се до края на седмицата да обявим тези трансфери", разкри още той.

„Когато си завършил сезона с класиране за Европа, това носи позитивна атмосфера и ти дава увереност за следващия сезон“, сподели Керкез.

„Първо искам да кажа благодаря на Брахими и Мертенс за това, което са дали на Ботев Пловдив. Така е във футбола. Надявам се Брахими да си намери колкото е възможно по-бързо нов клуба. За Мертенс – той явно намери по-доброто решение за себе си“, каза треньорът по адрес на напусналите футболисти. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?