965

Керкез: Два дни ще празнуваме, ще пием и ще пеем

Два дни пълен купон обеща треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез след спечелването на националната купа, която е четвърта в историята на клуба. 

"Фантастично чувство! Взехме Купата на България и отиваме в Европа. Сега два дни ще празнуваме, ще пием, ще пеем и след това ще мислим за бъдещето", коментира щастливият Керкез.

"Това показва защо футболът е най-великият спорт. Поздравления за Лудогорец за сезона, за моя колега Георги Дерменджиев. Беше голямо предизвикателство да играя срещу него, защото той има много опит. Огромни поздравления за моите играчи и за феновете, които ни подкрепиха в дъждовното време. Може би е написано някъде, че Купата е за нас. Това беше като европейски мач", каза още босненецът.

"Те пропуснаха положения. Искахме да държим повече топката, защото те не обичат, когато не я владеят. В някои моменти страдахме. Знаехме, че моментът ни ще дойде. Може би имахме късмет. Моите играчи бяха смели", отбеляза още специалистът. 

"Не е лесно да играеш срещу отбор, който има толкова много мачове в Европа. За тях това е нормално. За някои от нас бяха първи такива двубои. Трябва да надградим. Много емоции. Много съм щастлив. Феновете са 12-ият ни играч. Когато са по този начин зад нас - не можем да загубим. Да, сезонът приключи за нас.  Последните три мача ще играят повече млади, някои от титулярите ще получат почивка. Ще играем рано в Лига Европа. Трябва да починем и да започнем по-рано подготовка", допълни Душан Керкез.

От думите му стана ясно, че "канарчетата" изобщо няма да се напъват в оставащите мачове от шампионата.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 5 оценки
5/5 от 5 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?