Къса клечка: Хебър гостува на бистришките "тигри" при ветераните

Бойко Борисов отпада от групата на Витоша заради COVID

Тежък жребий изтеглиха ветераните на ФК Хебър. В зоналния 1/2 финал, който се явява и първи официален мач за тях от началото на 2020-та година пазарджиклии ще гостуват на Витоша(Бистрица). Елиминацията е насрочена за този четвъртък от 15 часа на стадиона в Бистрица. В другия 1/2 финален мач страшилището Пирин(Бл) ще има за съперник Сливнишки герой(Сливница).

За последно Хебър срещна Витоша, тогава с Бойко Борисов в състава си през есента на 2017-та година, когато на стадион "Летище"в София загуби с 1:2 след скандално съдийство. 

Няколко месеца по-рано ветераните на Хебър отстъпиха в Паталеница на Левски(София) с 1:4, но този мач беше приятелски. 

През 2018-та селекцията на Крум Кантарев падна тежко от Пирин в Благоевград с 5:0, а на следващата година загуби и от Беласица(Петрич) с 0:1 на неутралния стадион "Искър" в Самоков. 

Ето, че и през настоящото издание на държавното за ветерани Хебър отново ще гостува. Пазарджиклии са и единствения състав, който до момента не е играл в официална среща през този сезон.

Пирин вече взе скалпа на 3 отбора - Вихрен, Беласица и Марек. Сливнишки герой изхвърли последователно Ботев(Ихтиман) и Миньор(Перник).

В началото на октомври Витоша(Бистрица) елиминира Левски(София) с 5:3.

Ето и разширения състав на Витоша за мача с Хебър: 1. Димчо Митов, 4. Йордан Върбанов, 25. Мариян Германов, 3. Енгибар Енгибаров, 16. Борис Георгиев, 10. Николай Вучев, 8. Росен Василев, 14. Светослав Петров, 2. Велизар Андонов, 7. Георги Пеев, 26. Гошо Гинчев, 20. Чавдар Атанасов, 22. Пламен Стоянов, 29. Николай Цанев, 28. Роберт Бараков, 5. Господин Чанев, 12. Борислав Иванов, 17. Николай Божов

   

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?