Следвайте ни

Караславов с притеснителни прогнози за бъдещето на Ботев ВИДЕО

viber icon

Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов притесни доста жълто-черната общност по време на ликуването за победата в дербито срещу Локомотив вчера. Притесненията на Караславов са, че след оттеглянето на финансовия благодетел Георги Самуилов, клубът е поставен пред неизвестност кой ще дава пари.

"До този момент всичко беше точно. След прехвърлянето на акциите аз лично съм много притеснен, и не само аз. Цялата общност около Ботев трябва да е притеснена. Имах разговори със сдружението, по техни думи няма нищо сигурно, те нямат възможност да осигурят целия бюджет. Искам да изкажа благодарност към г-н Самуилов и целия борд на директорите - те направиха така, че този отбор да го има. Момчетата играха мъжки, заслужено победихме. Не съм сигурен относно финансирането дори за следващия месец, няма никаква гаранция, че ще бъдат осигурени средствата, които са необходими за издръжката на целия клуб.

Сдружението не казват нищо конкретно. Когато ми кажат, че има сигурен човек, който иска да издържа клуба, ще ви го кажа и аз. За момента няма такъв отговор и мисля, че няма и да има. Със сигурност това ще се отрази на отбора - ние сме нов отбор, всеки един чужденец идва за пари. Когато няма пари, няма как това да не се отрази на отбора. Проведох разговор с момчетата преди срещата, те стъпиха здраво и спечелихме заслужено. Чакаме 21 август, когато е Общото събрание. За мен без Георги Самуилов и другите хора от борда няма как да функционираме спокойно. Още двама и селекцията, която треньорът е поискал, ще бъде изпълнена на 100%", каза Караславов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Свободата не е свободия!

Свободата не е свободия!

10.08.2020 | 10:38

Молив,щом толкова много обичате и уважавате Георги Самуилов с какво ръководители,треньори и футболисти му се отблагодарихте през последните две години за огромните средства които е вложил за издръжката на "Ботев"Пловдив???С две "нулеви"години?Още един въпрос,защо след като бюджета е бил толкова голям "Ботев"Пловдив не можеше да запълни групата от 18 футболисти и включваха 7-8 деца/думата е точна/ на 16-17 години?Къде са отивали парите...Георги Самуилов,да е жив и здрав и да помага още на "Ботев"но Палийски,Йотков,Мамата,Молива и сие ВЪН!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?