Следвайте ни

Караславов остава и при новите в Ботев

viber icon

Прокуристът на "Ботев" Асен Караславов обяви, че ще остане в клуба и след промените. Очаква се новото ръководство да бъде представено утре на пресконференция, която бе обявена вчера. 
"На този етап не мога да коментирам нищо около "Ботев" (Пд) и бъдещето му. Ще говоря в края на седмицата - в петък. Оставам в клуба", обясни известният с прозвището Молива началник.

Бившият защитник е в ръководството на "канарчетата" от 7 години, когато окачи калеврите на пирона. Първоначално беше назначен за административен директор, а след това мина през почти всички постове в управата на клуба. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (5)

До СпАС

До СпАС

07.01.2021 | 16:32

За много неща си прав. Бойко е спорна личност.Но когато на границата ни се изправиха милиони емигранти, благодарение на него, и добрите му лични отношения е Ердоган не бяха допуснати в България. Виж какво стана с Гърция, на нас ни трябваха 100-200 хил мигранти и нямаше изобщо да има българска държава. Ако през фирми не се подкрепя спорта, то той отдавна да беше престанал да съществува. Много клубове се подкрепят по този начин- и Берое, и Левски, и Ботев и други. Ами нали и твоето любимо Локо се подкрепя от държавните поръчки за ракетите на Круш. ( от 18 мил, те станаха 42 мил.), ами аптекаря Марешки, като издържаше Локо, не получи ли поръчки за десетки милиони от пловдивските държавни болници. Съгласен съм, това не е добра практика,Но как да се издържа спорта в България,спорта има и много важни социални функции.Не бива да се гледа на нещата едностранно.А стадион Ботев ще остане за пловдивчани, дори след Б.Б.!!!!

Отговори
5 0
Фен

Фен

07.01.2021 | 10:21

Къв прокурист, бе хора?! Моливът не може едно изречение да сглоби, имате ли идея какво е прокурист?! Хора като него и Йотков, които са на принципа: „Преоблякъл се Илия, погледнал се – пак в тия“!, не ми ги хвали!

Отговори
3 4
Спас Стоянов

Спас Стоянов

07.01.2021 | 12:45

Прав си приятелю, но нали се сещаш – такива като Молива лесно се манипулират. Ти искаш да сложат някой свестен, който да пречи на ръководството /милиардерчето/ да си развява коня както си иска. Зингаревич е тук, за да изкара някой лев, а не да дава.

Отговори
2 6
До Спас

До Спас

07.01.2021 | 13:33

Стига с негатевизма. Само акъл давате, разберете, че който плаща той поръчва музиката. Изгонихте много собственици, а после се молим да ни намери някой поредния спасител. И да ни направи стадиона. Всеки ден трябва да се молим за здравето на Бойко, който за пореден път ни намира собственик и ни строи стадиона!

Отговори
7 1
Спас Стоянов

Спас Стоянов

07.01.2021 | 14:37

Заради такива като теб Мутрата се гаври с народа ни! Раздава държавна пара и прави PR. Да те питам редно ли е държавата да строи стадионите на частни футболни клубове /за врътката през общината всички знаем/? Ами като нямат пари, няма да играят... Редно ли е държавно предприятие да издържа ФК Берое Ст. Загора и разходите да са се калкулират в цената на тока? Има още много нередности, но хора като теб очевидно не ги разбират и се хващата на въдицата на пожалникарчето. Пари за футбол ще има, когато имаме силна икономика! Бъди здрав!

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?