Карал проби в Динамо Киев македонец е един от новите в Ботев

Миналият проби в младежкия тим на Динамо Киев централен защитник Марио Младеновски е единият от тримата футболисти от датския Фремад Амагер, които пристигнаха с новия треньор на Ботев Азрудин Валентич.

Босненският треньор изгледа сутрешното занимание в компанията на временния треньор на жълто-черноте Стефан Стоянов, който го запозна с наличните играчи.

20-годишният северномакедонец е висок 191 сантиметра и има в актива си пет мача за тороразредния датски клуб тази есен.

През лятото мениджърът му Горан Попов го закара на проби в Динамо Киев, тъй като има връзки от периода си в този клуб. Младеновски е играл няколко мача за отбора до 21 години на Динамо. Предложен му е бил договор за младежкия тим, което не устроило играча и мениджъра ми. това е и причината тай да предпочете да подпише с Фремад Амагер.

С приоритетни функции в защита е и 20-годишният швед Кевин Хоог-Янсон. Роденият в белгийския град Генк исполин (190 см) може да играе и в халфовата линия. През миналата година (31 януари) той подписва с  Фремад Амагер и има 13 мача и 1 гол за датския тим, като преди това в шмведския Мялби има 3 игрови минути.

Роденият във Франция алжирски атакуващ нападател Реда Рабей е третото попълнение в Ботев. Той е еднакво ефективен като атакуващ халф, централен халф и ляво крило. За Фремад Амагер има 37 мача и 9 гола през последните две години.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Палийски

Палийски

07.01.2021 | 18:35

Гладен съм. Искам да остана и в новото ръководство. Клуб 500 умират от глад.

Отговори
2 0
Палийски

Палийски

07.01.2021 | 15:25

Смях! Като им гледам попълненията, вече съм сигурен, че ще изпаднат директно в "Б"...

Отговори
2 3

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?