64

"Канарите" не се освободиха от баласта и забравиха да летят

Побелели глави твърдят, че от любовта до омразата има една крачка. Не приемам това. Според мен една крачка дели очарованието от разочарованието. А между любовта и омразата има стотици опити да се промени всичко. 

Не трябва да си много умен, за да разбереш, че любовта и омразата към Ботев  вървят ръка за ръка. Това са две различни крайности, свързани помежду си с безразличие. Феновете на "жълто-черните" знаят да обичат, но и да мразят.  

Преди четири месеца попитах какъв Ботев ще излезе на зеления килим на новия стадион.

В началото на годината Антон Зингаревич изригна с равносметката: "Само две години под моя собственост! 2021 г. - моят екип спасява клуба от изпадане и завършваме в топ 4 в първата част на състезанието! 2022-ра завършваме на трето място за първи път от повече от 28 години!! Проявете малко уважение, хора!! 2023-та току-що започна!". 

И сега, четири месеца по-късно, е ясно, че спортно-технически Ботев не стои добре. Няма качество във всички компоненти. Крайно време е в Ботев да има ясна позиция за това какво да се случи с отбора, как се прави селекция, каква е визията. 

При толкова медийни експерти на щат е глупаво феновете да не могат да разберат намеренията на сегашните собственици. 

Г-н Зингаревич, часовникът тиктака. За кое? Ами вече два пъти "Всички вън!". 

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 4 оценки
4.8/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Че то друго не остана

Че то друго не остана

02.05.2023 | 19:29

В момента в Ботев няма друго освен баласт. И то "вносен". Единствения наш свестен го харизаха на делиорманци. Но с този собственик ще е така... Докато перуката и другите боклуци в БФС не се сетят, че за да има български класни футболисти, на терене задължително трябва да има 7 до 8 наши момчета. Може би някой някога може и да дочака това от "златния боклук" ...

Отговори
7 1
Помнещ...1912

Помнещ...1912

02.05.2023 | 18:52

Не ми допада това,което е Ботев Пловдив сега,но...Ако не беше Зингаревич...сега щеше да има катинар на ''Колежа''!!!!Не го искам!!!!От Пловдивчанин!

Отговори
3 2
1912

1912

02.05.2023 | 14:24

Браво, Юлияне. Лошото е, че никой не чете и никой не се трогва...

Отговори
11 1
Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

02.05.2023 | 14:38

Не е никой, ето например ти, както и доста други мои познати. Това са неща, за които трябва да се говори... това е Ботев, отбор, който феновете обичат (ФАКТ), но не трябва да се примиряват със случайните елементи в него. Хей, той и Ботев е знаел къде отива при слизането на козлодуйски бряг, но не се е върнал. Трябва да се бие камбаната. Без значение дали това се харесва на някой, дали аз съм от Ботев или някой смята, че не разбирам ботевската болка....

Отговори
11 2
Иван Савов

Иван Савов

02.05.2023 | 15:14

Когато критиката е градивна,има само положителен резултат!!!

Отговори
10 2

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?