Канарчетата скочиха на Съдийската комисия

Ръководството на Ботев изненадващо скочи срещу Съдийската комисия към БФС. Сюрпризът от гнева на жълто-черните срещу реферските началници е голям, тъй като след почти всички мачове на канарчетата тази пролет противниците им имаха претенции срещу съдийството.
Новите жълто-черни началници вчера излязоха с декларация по повод на решението на Съдийската комисия да определи рефера на двубоя Лудогорец - Литекс чрез жребий. Както вече стана ясно, малко преди започването на интригуващия сблъсък в неделя в Разград ще стане ясно кой да го ръководи. Вариантите са два - съдии № 1 и № 2 от ранглистата Станислав Тодоров и Николай Йорданов.

В “Ботев” обаче са недоволни, че същият метод няма да бъде приложен и на техния мач - гостуването на “Левски” в събота. За рефер на срещата на “Герена” беше определен Ивайло Стоянов. “Жълто-черните” обаче питат защо няма да се тегли жребий и за техния мач. По този начин “канарчетата” изразяват недоволството си срещу Съдийската комисия.
“След назначаването на съдийските наряди за 28-ия кръг на първенството на “А” група искаме да разберем по какви критерии работи Съдийската комисия при определянето на арбитрите. Конкретно ни интересува защо комисията реши да посочи съдиите на всички мачове от кръга, с изключение на двубоя Лудогорец - Литекс, реферите, на който ще бъдат определи чрез жребий два часа преди неговото начало. По каква причина Съдийската комисия не приложи същия метод при определяне бригадите на останалите два мача от кръга в първата седмица - “Левски” - “Ботев” и Черно море - ЦСКА, които също са с голям заряд”, се казва в декларацията на Ботев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?