Следвайте ни

Какво ще каже Зингаревич за Ботев в понеделник...

viber icon

Антон Зингаревич ще съобщи намеренията си за ПФК Ботев АД в понеделник. Това е заявил на среща с фенове старши треньорът на представителния тим Азрудин Валентич. Босненският специалист е бил привикан от запалянковците да дава обяснения след черната серия от пет загуби, в които тимът му отбеляза само един гол. 

Както е известно, руският бизнесмен се появи в Коматево през декември и обяви, че иска да вземе клуба. Той постави серия от условия, които бяха изпълнени на 100 процента. След това обаче Зингаревич не направи в тази насока вече четири месеца и половина. През януари той сформира нова клубна управа, но собственост не е придобивал, което обяснимо тревожи фенове и поставя на карта близкото бъдеще на клуба.

Пред привържениците Азрудин Валентич е обявил, че е разговарял с Антон Зингаревич и той е уверил, че идния понеделник ще е в Пловдив и ще даде пресконференция относно придобиването на акциите на клуба.

Треньорът, от своя страна, се е оплакал, че е сам и не получава помощ от никъде. Той е заявил, че не е доволен от голяма част от играчите и възнамерява да прави чистка през лятото. 

По думите му, не е имал време за добра селекция, а някои от набелязаните играчи са отказали да дойдат в България. Според Валентич Маркиньос, Па Конате и Еамнуел Току са най-добрите играчи, които е довел.

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

Д.Донев

Д.Донев

13.05.2021 | 10:08

Зингата в понеделник ще каже, че Рашъна е циганин от Лаута.

Отговори
2 3
Рашъна

Рашъна

12.05.2021 | 22:14

Зингата ще каже в понеделник да съберем още 500 000лв за неотложни разходи.

Отговори
8 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?