64
Следвайте ни

Какво представлява парлей бонусът на Bet365

viber icon

Подозираме, че платформите на букмейкърите се напълниха с най-различни опции за правенето на прогнози. Вниманието в този случай е ориентирано към парлей прогнозите и наличните бонуси, като за тях можем да открием информация тук - https://nostrabet.com/bet365-bonus-kod/ и да вземем дори по-добри условия със специален бонус код. Ако никога не сте чували за парлей, нека първо обясним какво представлява той. 

Подозираме, че мнозина са правили така наречените множествени залози в дадена платформа. Те са особено специални, защото могат да обединят няколко срещи от един спорт, да съберат всички коефициенти в един и да позволят на потребителя да се възползва от този вид подробности. Разбира се, тогава и нашият залог е само един. 

Това, което множественият залог крие като ограничение, е фактът, че може да избирате само един спорт. Дълго време именно това беше особен проблем, но ще открием, че днес ситуацията е решена с така наречените парлей залози. Те практически приличат на множествените, но ни позволяват да изберем всички предстоящи любими срещи от различни спортове на едно място. С други думи можем да открием, че идва голям мач в тениса и да го изберем, добавяме няколко срещи на любими отбори и след това допълваме с някакъв боен спорт. 

Парлей залогът няма ограничения на спорт и точно това го прави предпочитан, особено ако желаете да натрупате сериозни коефициенти, особено при присъствието на точно такива. От друга страна не трябва да забравяме, че все пак при този вид залози има и някои рискове, например колкото повече мачове добавим, толкова по-висок е и рискът някоя прогноза да не се изпълни. Условието за успешно направен парлей е всички срещи да следват нашата прогноза, при един провал губим. Следователно още тук трябва да подчертаем, че изискването е да бъдем особено разумни при избора на любимите срещи. 

Посоченият букмейкър дава специални бонуси за този вид залози. Същият е ориентиран към американските спортове, като отново се допускат интересни комбинации. Разбира се, изражението на бонуса е процентно повишаване на крайния резултат, ала тук не трябва да забравяме и още една много важна подробност, процентът се повишава с избора на срещите. 

Самият бонус идва под формата на чиста печалба, но все пак трябва да внимаваме, защото поставената промоция е за спортни дисциплини, които не се излъчват в страната, а за да ги познаваме, трябва да сме направили доста сериозни анализи и да сме се запознали с възможностите на всеки атлет и отбор, който ще попадне в електронния фиш. 

Добрата новина е, че при този вид прогнози може да избирате и конкретни пазари като хендикап, първо и второ полувреме и други. Препоръчваме да се запознаете подробно с условията, ако тези условия са ви допаднали и искате да обедините всички интересни срещи на едно място, без значение от каква дисциплина идват. 

Най-важното в този случай е ще е изискването за правене на много обстоен анализ, все пак трябва да бъдете категорични в избора си, особено след като сте избрали повече срещи. Положителната страна е, че може да използвате минимални залози и да се наслаждавате на същата емоция, анализаторите отдавна са потвърдили, че няма никакво значение каква ще е стойността, след като емоцията и в двата случая е една и съща. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?