Следвайте ни

Какво казаха Гриша Ганчев, министър Маринов и Боби Ми след срещата при премиера

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев сподели, че на сращата при премиера Бойко Борисов основна тема на разговора е бил феърплея в започващото в петък ново първенство на Първа лига. "Разбрахме се да има феърплей, да не бъдат натискани съдиите, да не бъдат пробивани противници", заяви Ганчев.
"Договорихме се. Дано да е за последен път и да има феърплей. Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият", лаконичен бе Ганчев на излизане от МС.

"И аз съм гражданин на България и аз чувам за натиск на съдиите. Нито един съдия не ми се е обадил за 14 години. Ако има такъв сигнал, те трябва да потърсят съдействие от компетентните органи. Лесно е да се каже, въпросът е да се докаже", коментира шефът на БФС Борислав Михайлов след срещата. 

По думите му инициативата е на премиера. "Дискутирахме темата за конфликта на интереси. При закупуването на Нова телевизия, процедура за конфликт на интереси е минала", уточни той. "Г-н Борисов се грижи за цялата държава. Футболът е феномен и спокойствието на публиката означава и спокойствие за цялата държава", каза още Михайлов и добави: "Оттук нататък ние може да се оправяме с това, което коментирахме на тази среща."

"Много е важно да има феърплей. Срещата беше за това да няма напрежение между агитките", заяви Младен Маринов.

"Присъствахме на срещата аз като пряко заинтересован какво ще е държанието на агитките. Нашият фокус ще е върху това да не се допуска купуване на мачове, натиск върху длъжностни съдии и т.н.", добави той.

"Премиерът искаше да седнем на една маса и да начертаем план", каза още то

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (6)

1913

08.07.2019 | 19:11
0 3

Всичко е точно, следващият шампион ще е " Литекс -Чавдар -цска септемврийско знаме"

Страхотен български сайт за игри от които се печели!

08.07.2019 | 18:03
0 0

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

съд и затвор

08.07.2019 | 15:36
4 0

с тая среща още веднъж доказват това което правят през последните 10 години ,купуване и уреждане на мачове,точно тези три отбора които са тумора на българския футбол

Калин Колев

08.07.2019 | 15:31
6 0

Само Борисов може да е инициатор на такава среща. В нормалните държави ако има корупция, на ход е Прокуратурата. Как така ще има престъпление, а тя няма да се самосезира? Ако пък няма корупция /това е само хипотеза/, на какво основание Бойко събира "четата"? Необмислена работа, досотйна да станем за смях пред чужденците!

Меси

08.07.2019 | 13:44
7 0

Сега г-н премиера, да събере и футболистите и те да му обещаят да започнат да играят като хората ,няма да е зле

Стефан

08.07.2019 | 12:54
16 0

Това ми звучи като "От днес кака Пена вече няма да е курва, а честно и почтено момиче!"

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?