64

Какви сме идиоти! Храним БФС вместо помощи за Карловско

Във времето, в което цяла България събира пари за бедстващите в Карловско, а в Пловдив търсим и пари за стадионите, феновете на Локо и Ботев подариха 25 бона на "тунеядците" в БФС. Това е сметката от задушевната вечеря на "Лаута" в събота (3 септември).

Не съм адвокат или следовател да кажа кой е виновен за ексцесиите. Финансовият резултат обаче е неоспорим. Дебитната сметка на футболната централа набъбна. Време е да кажем "баста" на тези чиновници. "Обидни и нецензурни изрази"? Тези неща се доказват само в съда. Ако кажеш на някого, че е различен, било то сексуално или визуално, той може да не ти се обиди. Ако това е факт, защо да се обижда.

Затова и предлагам да престанем с това безразборно дотиране на БФС. Хей, хора, тези 25 300 лева за почти 200 седалки за Колежа и около 300 за "Лаута". Нямаме нужда от този антагонизъм на футболен принцип. Защо? Ами най-малкото защото и Локо, и Ботев са един дол дренки - два много слаби отбора, които нямат изграден стил.

Скоро можем да имаме и мачове на нови стадиони. Май е време да забраним гостуващи агитки. Обидно е да има над 2-3 хил. незаети седалки заради буферни зони. Феновете на Локо да си гледат своите на "Лаута", а тези на Ботев - на Колежа. Докато главите на някои уврат.

Това е!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Гошо Злото

Гошо Злото

09.09.2022 | 07:24

Голям капацитет тоа джурналист, бре! Клубовете, чиито отбори определя като "слабаци", вече имат организация за помощ за Карлово. Редакцията на "Марица"? Приказки на кибик-пенсионер.

Отговори
1 1
Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

09.09.2022 | 13:55

Вече, но няколко дни след статията... четете, поне да научите нещо.... не става въпрос за клубовете, а за такива като Вас (предполагам), които набутаха двата клуба с глоби за 25 300 лева. Платете си ги, защо трябва ви плащат от Локо и Ботев масрафа?

Отговори
3 0
БФС

БФС

08.09.2022 | 12:26

Най крадливата организация за държавата, наркотици и " ФУТБОЛИСЧЕТА" . С какво допринасят, какво създадоха, живеят на гърба на другите, пари за стадиони милиарди, годишни заплати от нат 100000лв. Ма нали и Бойко е футболист.....

Отговори
8 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.09.2022 | 20:36

а ХОРАТА страдат зогубиха СЪГРАДЕНОТО С МНОГО ТРУД ДОМ ИМОТ и всичко за МИГ ПОТОВ има ВИНА и ДЪРВЕНАТА мафия а р о м и т е м а р о д е р с тв а т т о в а е Г Р Я Х О ТА

Отговори
12 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.09.2022 | 20:33

ПИТАЙТЕ ПЕРУКАТА БОБИМИХАЙЛОВ той е психопат бесчуствен егоист А БФС са КОРУМПИРАНИ ШАРЯТ СЕ МНОГО ПАРИ

Отговори
13 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?