Как Локо да бие Левски като му свирят Стиви Уондър и Рей Чарлс

Имало едно време един треньор на баскетболен отбор. Тошко Ненов се казвал той, а отборът - Марица (Пловдив). Да, същата тази Марица, която игра два финала за "Ронкети" и вече я няма на картата. Защо ли? Огледайте се - пишман кметовете и плужеците около тях са безмълвният отговор.

Та този Тошко Ненов, лека му пръст, обясни най-точно защо не върви изобщо спортът в България. След мач с женския тим на Кремиковци (загубен с една точка от Марица) кършиякалийският Пат Райли обясни причината с риторичния въпрос: "Как да спечелим мача, като ни свириха Стиви Уондър и Рей Чарлс?".

Сетих се за тази случка, след като видях двама завършени идиоти на мача Локомотив - Левски на "Лаута", които разказаха играта на ВАР в България. Наистина, защо се правят разходи за една система, която не може да работи у нас, след като реферите не могат да я ползват?

Наистина, дебилно е да видиш 20-30 повторения на нарушението срещу Карагарен и да не дадеш дузпа. Е, Никола Попов не го даде. Защо ли? Стиви Уондър, живеещ в София, но родом от Стара Загора, се изложи на мача 200. Е, нали баща му му е зад гърба, защо да не помогне на каузата "Мъри". А Рей Чарлс от Велико Търново? Той не става отвсякъде, потвърди го и преди няколко дни в мача Локо Сф - Пирин. 

Сега ясно ли ви е защо няма футбол? И заради тези двамата - Уондър и Чарлс от БФС. И заради поканите за националния отбор към Николай Михайлов (все пак има премия за повикване). Е, баста!!! 

Р.S. И един съвет към шефовете на Локо - за мач номер 300 на Никола Попов му купете бял бастун, че да не обърка пътя към София... 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тошко

Тошко

13.09.2021 | 20:03

А президент на Локото не е ли Елтън Джон Крушарски?!?!?!

Отговори
3 10

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?