Следвайте ни

Качамак със строежа на Колежа: има жалба, но ще я оттеглят

viber icon

Изборът за изпълнител на поръчката за довършването на стадион "Христо Ботев", буквално в последния възможен момент, е била обжалвана. Обжалването на изпълнител за строежа на Колежа е от страна на ДЗЗД "Инфра Конструкт Груп", с водещ партньор "Парсек Груп". 

Колеги от "Пловдивнюз" успяха да се свържат със собственика на ПАРСЕК ГРУП ЕООД Бончо Бонев, който обяви, че до края на деня ще оттегли жалбата за конкурса за избор на изпълнител за строителството на стадион "Христо Ботев".

"Ние сме сериозна фима. Имаме двe сгради, които са обявени за Сгради на годината. Не сме съгласни с някои неща в поръчката, затова подадохме и жалба. Дори дадохме по- ниска цена. Имаме претенции, че можем да извършим това строителство. Заради големия обществен интерес и хилядите фенове на Ботев, ще преглътнем нашите принципи. Имате ми думата, до края на деня ще оттегля жалбата, за да може Пловдив да има прекрасен стадион", заяви Бончо Бонев.

Той допълни, че ще изпрати официално писмо за оттеглянето на жалбата днес следобед.

Припомняме, че консорциум "Колежа" с водещ участник ПИМК Пловдив бе единствената строителна компания, допусната до последния етап от търга за строеж на стадион "Ботев". Консорциумът предложи да завърши Колежа за сумата 43 657 605, 52 без ДДС. Това се случи предеи 19 дни. 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Стоичков

Стоичков

13.11.2020 | 20:00

"Гледам и не вярвам на ушите си",датата е 12.11.2020,нали срока за обжалване беше до 09.11.2020.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?