61

Кабаков вбеси Роналдо с жълт картон на Олд Трафорд

Българският рефер Георги Кабаков си навлече гнева на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо по време на победата на “червените дяволи” с 1:0 над Реал Сосиедад в Лига Европа.


В 71-вата минута Роналдо си помогна с ръка при въздушно единоборство с Ариц Елустондо. Кабаков свири нарушение и показа жълт картон на нападателя, докато съперникът му се превиваше на земята. Португалецът обаче изрази протеста си срещу решението на родния съдия, като първо изръкомаха, усмихвайки се иронично, а след това по същия начин показа на рефера, че няма как да скача с прибрани зад гърба ръце.

Жълтият картон предизвика изненада сред английските коментатори на мача, като редица фенове на Юнайтед също изразиха възмущението си в социалните мрежи от това решение на Кабаков. Можете да видите ситуацията в прикаченото видео и сами да прецените дали съдията е действал правилно в този случай.

Иначе Георги Кабаков и бригадата му изкараха много добре мача на Олд Трафорд. Асистенти на пловдивчанина бяха съгражданинът му Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти арбитър бе кумецът му Ивайло Стоянов. Сватбата, както е известен във футболните среди петричкия рефер, бе най-тъжен, тъй като в Англия научи, че му спират правата за А и Б група до края на март.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?