Следвайте ни

Живко Миланов разкри страшна тайна защо прекрати кариерата си ВИДЕО

viber icon

Капитанът на Левски Живко Миланов разкри страховита тайна защо е прекратил кариерата си преждевременно. 34-годишният защитник е бил диагностициран с много лоша болест преди 3 месеца.

„Преди 3-4 месец бях диагностициран със заболяване, което засяга белият ми дроб. Трябваше да прекратя кариерата си. Не искам да казвам какво е, но изчакахме толкова време, защото трябваше да се потвърди диагнозата. Докторите ме уверяват, че съм се отървал с най-лекото, но затова избрах този мач днес да е последният и да не играя приятелски, колкото да се каже, че приключвам. Исках да си свърша кариерата, когато искам аз, а не нещо да ме откаже, така че това беше. Оттук нататък и аз ставам фен и ще гледам отстрани”, коментира разплаканият Миланов пред събралите се журналисти в микс-зоната.

"Искам да благодаря на семейството ми, искам да кажа, че ги обичам, на всички хора от Левски, които са ми дали възможност да играя за този велик отбор. Преди 3-4 месеца бях диагностициран със заболяване, което засяга белия ми дроб, трябваше да прекратя кариерата си, затова трябваше да мине време", коментира разплакания Миланов.

"Исках да свърша кариерата си, когато реша аз, а не нещо да ме отказва, вече ставам фен, няма да се занимавам професионално с футбол. След като почти 25 години от живота са ми преминали във футбола със сигурност ще продължа да се занимавам с него. Не искам да определя хубави мигове, имал съм много, най-хубавият миг беше, когато ме извикаха да тренирам с първия отбор, те трябва да поучат от това и да помислят за раздаване, а не за някой странични неща. Виждам като мой наследник Ивайло Найденов, момче от школата, има качества, може да ги развие"

"Благодаря за последните месеци на феновете, което правят за отбора, призовавам ги да бъдат още по-сплотени, то е ясно, че само с тях няма да стане, този клуб няма да се източва, както е правен последни години след напускането на Тодор Батков и ще има някаква яснота",  завърши изказването си Миланов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

toto

toto

24.06.2020 | 01:57

Живко ,всички нормални фенове те подкрепят и ти желаят в най скоро време да се пребориш с проблема!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?