Следвайте ни

Жесток скандал с полицията оставя 200 фена на Ботев извън стадиона

viber icon

Жесток скандал с полицията попречи на повечето фенове на Ботев да влязат на стадион Българска армия, за да подкрепят любимците си от началото на мача. В сектора за гости имаше не повече от 20 души. Привържениците в крайна сметка бяха пуснати в 20-ата минута.

Преди това пред входа за сектора на гости се разрази здрав екшън с бомбички и полицейски палки. До ескалацията на напрежението се стигна, след като униформените отказали да пуснат по-голяма част от феновете въпреки закупените билети. Делегатът на двубоя бил информиран и наредил запалянковците да влязат. Преди това обаче се стигна до сблъсъци между жандармерия и ултраси. Срещу бомбичките, униформените вкараха в употреба палки и сълзотворен газ. В крайна сметка ситуацията бе овладяна и в 20-ата минута феновете влязоха в сектора.

Това обаче не сложи край на напрежението. Няколко пъти полицаите употребиха палки, за да въдворят ред в сектора за гости, а линейка откара ранен фен.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

LOKOMOTIV

LOKOMOTIV

25.06.2020 | 09:54

EI JULTURI SHTE VI SHIBAMEEE 2 RA POREDNA KUPAAAA !!!!!!!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?