Жесток бой на женски мач в Благоевград! Шамари и скубане на коси ВИДЕО

Жесток бой се разрази на женски мач в Благоевград между отборите на Бароко и Пирин лейдис. Домакинките победиха  с 2:1, а след срещата избухна такъв екшън, на който могат да завидят и най-добрите образци в тази област, които са се разигравали в дървените групи на Югозапад, по терените не Вълкосел, Сатовча, Кочан, Мусомища, Дебрен и Туховища. Този път обаче в жертвено агне не бе принесен съдията.

Мачът бе полуфинал за Купата на България, а момичетата от двата тима си хвърлиха такъв кьотек, на който могат да завидят и пехливаните от Кочан и Мусомища. 

Така и не стана ясна причината за сериозната разправия, но на терена се образуваха няколко сериозни сблъсъка между представителите на двата отбора.

Впечатление направи спринтът на един от играчите от резервната скамейка, за да се включи в ръкопашния бой.

Съдиите не успяха да удържат страстите между футболистките, а на видеото ясно се вижда как се раздават ритници, а на аутлинията един играч е туширан от друг с методи от борбата.

Едно от момичетата от състава на Пирин Лейдис със сигурност е останало с по-малко коса след прийома, който ѝ бе приложен отново край аутлинията, както се вижда от видеото.

С победата Барокко се класира за финала на Купата на България, където ще се изправи срещу НСА.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Posle

Posle

05.05.2021 | 14:59

Sa si napravi li po nqkoq shpakla I vsichko e bilo nared.

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?