64

Желко Копич: Горд съм, че водя Ботев, заслужавахме повече от точка

Искам да кажа, че съм горд да бъда треньор в българската Първа лига и начело на такъв голям клуб с толкова многобройни фенове, каза дебютиралият начело на Ботев хърватин Желко Копич.

"Направихме всичко по силите си и мисля, че заслужавахме повече от точка. Трябваше да направим принудителни смени и загубихме малко от баланса си. Благодаря на нашите фенове за тази невероятна подкрепа.

Това, което ще настоявам е да играем динамичен футбол. Знам, че не е лесно да пресираме през цялото време, но това е футболът, който искам от моя отбор. Днес се справихме през по-голяма част от времето. Мисля, че седмица след седмица ще се подобряваме.

Ще анализираме мача и ще се подготвим по най- добрия начин за следващия. Искам да направя отбора едно семейство и това е нещо, за което ще работя. Искам моя отбор да е уверен психически.

Не сме говорили за конкретни цели с ръководството, но знам, че феновете, я и всички ние искаме победа във всеки мач", завърши първото си интервю като треньор на Ботев Желко Копич.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?