Следвайте ни

Собственикът на Левски: Наско Сираков поиска акциите на клуба

viber icon

Собственикът на мажоритарния пакет акции в Левски Георги Попов обяви изключително важна новина. Бизнесменът обяви, че Наско Сираков е поискал да вземе дяловете в клуба и да го спаси. 
Попов заедно със считания за действителен притежетал на дяловете Васил Божков избяга в Дубай след започналото разследване срещу тях. 

Акциите бяха джиросани на премиера Бойко Борисов от собственика им в последната година Георги Попов, който е приближен до Божков. Министър-председателят на България обаче отказа да ги приеме. Част от легендите на Левски пък призоваха Божков и Попов да им прехвърлят акциите.

"Проведох личен разговор по телефона с г-н Наско Сираков, който изяви желание в общата ни цел за спасение на клуба, да поеме акциите от господин Борисов. И със съдействието на Павел Колев да продължат в борбата за спасяване на любимия ни клуб. Благодаря на феновете за всичките им усилия и за това, което правят в този тежък момент за клуба", разкри Попов по bTV.

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?