102

Изтича краен срок за плащане на Ботев по трансфера на Георги Николов

Днешният шести март се оказва преклузивен срок за Ботев по плащане на първите два транша към Хебър за трансфера на Георги Николов. Това стана ясно по време на Общото събрание на пазарджишкия клуб, когато делегатите на форума изискаха информация от ръководството в оставка за вземанията на клуба. 

Оказа се, че преди 10 дни шефовете на Ботев и Хебър са парафирали допълнително споразумение, с което пловдивския клуб получава отсрочка за плащане до 6.3.2024 г. В него обаче е заложена наказателна санкция за Ботев в случай на ново неплащане. Тя е в размер на 20 % върху сумата от 150 000 евро. Отделно от това, евентуално неизпълнение на споразумението ще направи автоматично предварително изискуем и третия транш, който иначе е с фиксиран краен падеж 30.6.2024 г. 

До днес на обяд по сметките на Хебър не бе постъпила въпросната сума. 

От лагера на "зелените" изразиха надежда, че този път техните контрагенти ще бъдат коректни в поетия ангажимент и ще се разплатят срочно със закъсалия финансово клуб от Пазарджик. 

На "Бенковски" 200 очакват свежите постъпления за да направят втора голяма вноска към НАП по борча за здравни и социални осигуровки и данъци за отминалата 2023 г. Липсата на публични задължения е сред императивните изисквания на БФС за издаване на лиценз за следващия сезон. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
намръщенЪ

намръщенЪ

06.03.2024 | 23:33

"Чакай и се надявай!" по граф Монте Кристо, особено тук, където е забъркан и водкаджия от североизточната помия

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?