61

Изпратиха трогателно Даниел Серехидо от Ботев

Даниел Серехидо се просълзи на раздяла със служителите в Ботев. Те устроиха трогателно изпращане на вече изпълнителния директор на клуба. За довиждане един от най-интелигентните работили в пловдивския футбол началници, се снима с доскорошните си подчинени, сред които бе и легендата Трифон Пачев.

"Последният ден в офиса. Смесени чувства. Тръгвам си, но играта не свършва !! Успех на всички, благодаря на моя екип и #samobotev", написа Серехидо на профила си в социална мрежа.

Marica.bg припомня, че Даниел Серехидо хвърли оставка след дербито с Локомотив като подчерта, че се маха, заради несъгласие с клубната политика, насочена към налагане на чужденци вместо на момчета от школата. Кулоарните слухове в Коматево твърдят, че между испанеца и старши треньора Азрудин Валентич отдавна тлее конфликт, жертва на който е станал първият.  Заедно със Серехидо си тръгна и неговият асистент Денис Колев. 

Така в Коматево повече власт получи треньорът Валентич, който вероятно се ползва с повече симпатии и доверие пред собственика Антон Зингаревич. Тепърва ще стане ясно дали допълнителни правомощия ще получи Иван Крупенин, който миналата седмица мимоходом в клубния сайт бе представен като технически директор.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?