Изневеряват ли жените по време на Мондиал?

Мъже, внимавайте! Каквото и да става, не позволявайте световното да стане повод жената до вас да се почувства засегната и унизена

Жените трябва да гледат на световното първенство по футбол като на шанс за впускане в приключение. Авантюрата може да приеме много форми - интелектуални, духовни, материални, сексуални... Дамите, които нямат никакъв интерес към случващото се в Бразилия, докато техните половинки дори на сън бълнуват за някое грешно съдийско решение или уникален пробив по крилото, имат разнообразни възможности да бият дузпата на скуката.

 

Глобалният футболен месец е време, в което жената трябва да обърне по-голямо внимание на най-важния човек в своя живот. С други думи - на себе си.

 

Още преди да е свършила груповата фаза, всяка еманципирана дама следва да е направила нещо готино и егоистично. Най-лесните и клиширани решения са свързани с ударни шопинг рейдове по моловете, но това отдавна не е достатъчно. Да не говорим, че сексисткото схващане за жените като стокови фетишистки с мания за пазаруване не е актуално, тъй като представителите на "силния пол" станаха суетни примадони, чакащи следващия фешън тренд.

 

Още преди Англия да е отпаднала от Мондиала - тоест съвсем скоро - жените могат да си организират пътуване, да обиколят баровете, да отидат на концерт, да запишат някой тарикатски курс по източна медитация и да се възползват от времето, в което съпрузите/гаджетата им нямат никакъв интерес към тях1 препоръчва "Труд". В крайна сметка, ако дълго време не обръщаш внимание на своята приятелка, някой друг със сигурност ще се погрижи тя да не се чувства съвсем самотна. Из нощна България е пълно с казанови, които са жертвали световното заради градското по бързи свалки.

 

Какво искаме да кажем с всичко това? Мъже, внимавайте! Каквото и да става, не позволявайте световното да стане повод жената до вас да се почувства засегната и унизена. Жени, обикнете футбола! Наистина си заслужава!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?