Следвайте ни

Изненада! Зингаревич се появи на тренировката на Ботев в Коматево

viber icon

Считаният за нов собственик на Ботев Пловдив бизнесмен Антон Зингаревич изненадващо се появи на днешната тренировка на отобра в Коматево.

Руският милионер изгледа от трибуната двустранна игра на отбора в комапанията на боса на ПИМК Илиян Филипов, изпълнителния директор Даниел Серемидо, Ангел Палийски и неговият пълномощник Саша.

На снимката от ляво на дясно: Илиян Филипов, Даниел Серемидо, Антон Зингаревич, пълномощникът Саша и Ангел Палийски

Преди заниманието руснакът се е запознал в съблекалнята с футболистите и е разговарял с тях.

Появата на Зингаревич за втори път в България е изненадваща за всички, кръжащи около клуба. Смяташе се, че руснакът ще дойде другата седмица, за да види с очите си как се движат нещата в новата му покупка. Почти сигурно е, че Зингаревич ще наблюдава приятелския мач между "канарчетата“ и Етър, който ще се състои на 23 януари. 

Изпреварващото посещение на Зингаревич в Пловдив трябва да е свъзрзано с последни уточнения преди насроченото за 20-ти този месец събрание на акционерите в ПФК Ботев Пловдив АД. На него се очаква да се официализира влизането в клуба на Антон Зингаревич. 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Журналист

Журналист

17.01.2021 | 00:14

Трий, неграмотнико! Поне си оправи текста!

Отговори
0 0
Журналист

Журналист

17.01.2021 | 00:11

Глупстъри, научете им поне имената. Вече почти месец са тук. Даниел СереХидо, а не серемино, серемидо и всички други глуписти. Човека е работил 5 години в ЛаЛига, а вие не можете името му да запомните..... И пълномощникът Саша..... стига,бе. Уж сте сериозна медия.Човекът си има име-Казва се Александър (Саня) Ослан. Ама трябва да си мръднете задниците, за да ги научите.И от изброените на тая смешна снимка само Филипов сте познали.Кьорфишеклии!

Отговори
2 0
ххххг

ххххг

16.01.2021 | 19:00

Поредния кьорфишек

Отговори
4 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай