61
Следвайте ни

Изненада в Ботев: Треньор напусна неочаквано

Тимур Дагуев към Валентич: Благодаря ти за всичко! Обичам те, братко!

viber icon

Един от помощник-треньорите на Ботев (Пловдив) - Тимур Дагуев, изненадващо напусна поста. Специалистът използва официалния сайт на "канарчетата", за да се сбогува емоционално с клуба.

Вчера Дагуев бе наказан с глоба от 400 лева от Дисципа към БФС, тъй като скочи на рефера Георги Давидов по време на загубения мач срещу ЦСКА - София в неделя. Нищо тогава не предвещаваше неговото напускане. 

Тимур Дагуев бе най-близкият помощник на старшията Азрудин Валентич. Името му бе спрягано от кулоарните слухове в Коматево и за старши треньор на дублиращия отбор. Никой от клуба не опроверга тогава официално изнесеното в медиите, а Стефан Стоянов продължи да води втория отбор.

"Днес е последният ми ден в Клуба. Понякога животът е такъв, трябва да се приеме и да се работи за бъдещето. Мисля, че свършихме чудесна работа заедно през последните 8-9 месеца. С толкова много нови играчи за толкова кратък период. Когато погледна назад, изглежда невъзможно.

Честно казано, никога през живота си не съм виждал толкова много фалшива информация във вестници за един клуб. Момчета, трябва да спрете. Да уважаваш професията си. Журналистическата професия. Глупости за Даниел, глупости за Стефан Стоянов, глупости за Антон, глупости за конфликт между Тоше и Вали и много други неща. Повярвайте ми, тук сме семейство, никой не може да застане между персонала и играчите. Това е невъзможно. Отсега ще се забавлявам с клуба, също като вас, момчета. На трибуната или по телевизията - ще ви подкрепям през цялото време.

Много благодаря на нашите фенове, вие сте невероятни. Подкрепете екипа и вярвайте в голямото бъдеще! Повярвайте ми, нашите момчета го заслужават.

И няколко думи към играчите ми. Момчета, сега сте могъщи, останете заедно и се бийте, можете да направите история тази година, но можете да го направите само заедно! Последните ми думи са много прости. Ще ми липсвате много!", сподели Дагуев и в края се обърна прочувствено към старшията Азрудин Валентич: "Вали, благодаря ти за всичко. Обичам те, братко! Само Ботев".

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?