61

Изненада в Англия: Ман Юн реши съдбата на Тен Хаг

Ръководството на Манчестър Юнайтез реши да остави Ерик Тен Хаг като мениджър на клуба и през следващия сезон, съобщиха авторитетните издания "Sky Sports", "BBC" и "The Athletic".

Нидерландецът е провел среща с борда на директорите на „червените дяволи“, на която е взето решение той да продължи да води отбора и през новия сезон.

Не само това, но и стана ясно, че вече се водят преговори за удължаване на контракта на Тен Хаг, който има договор до лятото на 2025 г.

До момента бъдещето на специалиста бе неясно, като много фенове и специалисти очакваха той да бъде уволнен след края на сезон 2023/2024 г.

През изминалата кампания „червените дяволи“ завършиха на срамното за традициите на клуба 8-о място във Висшата лига и единствено спечелването на ФА Къп след победа с 2:1 на финала срещу градския съперник Манчестър Сити хвърли малко светлина в тунела за привържениците на червения отбор от Манчестър.

По този начин Тен Хаг ще продължи да води отбора и през новия сезон, който ще му бъде трети начело на „червените дяволи“, с които до момента има 114 мача – 68 победи, 15 равенства и 31 загуби.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?