61

Изляха подложния бетон за фундамента за трибуна Спортклуб на Лаута

Усилена работа започна и по третата трибуна на стадион Локомотив. Както е известно "Бесика" бе въведена в експлоатация на мача на черно-белите срещу "Ботев" (Враца) в неделя. Паралелно с това стартира поставянето на скелето за монтирането на козирката на южната трибуна. Днес пък бе завършено полагането на подложния бетон на новата Трибуна Спортклуб.

"Това което се вижда е кота -1,35, т.е. подложен бетон.  Плочите се намират обикновенно над кота +0,00. До кота +0,00 се нарича бетонова настилка, под нея има обратен насип, а под него фундамент (основа) и най-отдолу е подложният бетон. Изграждането се прави обратно на изброената последователност", обясни кметът на район "Южен" Костадин Язов, който изпълнява контрол по договора за строителството на комплекса от името на Община Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Изгрев Боис

Изгрев Боис

16.02.2023 | 09:35

В Локо някой краде яко от билетите и не се отчита на държавата.Факта, че са отпечатани 1500 билета за мача с Ботев-Враца ,а на Бесила имаше над 2500 (само там) ясно говори,че яко се краде в този клуб.Излизат с "кофтия" от клуба,че имало много грастчии.Тия номера от селски вечеринки са ни ясни.Не да протестират,че на Колежа се краде,а да си погледнат собствената кочина и тогава да се правят на много честните.

Отговори
4 4
Толкова...

Толкова...

16.02.2023 | 08:17

Ако те е грижа за Кичук Париж толкова щяхме да сме горе долу ОК ..Малоу....к

Отговори
2 4
Стар локомотивец

Стар локомотивец

15.02.2023 | 15:16

Браво на строителите! Много се притесних,че има толкова малко продадени или отчетени билети от мача с Враца! Един от фракциите твърди,че някой или яко краде или много авантаджии влизат без пари.Ръководството да вземе спешни мерки!

Отговори
6 5

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?