61

Изхвърлиха от съдийството палач на Ботев, Сватбата и Владо Вълков

От съдийската комисия към Българския футболен съюз обявиха, че по лично нареждане на президента Борислав Михайлов са спрени правата на трима съдии за Първа и Втора лига и на още двама за Първа лига до 31 март. Пловдивчанинът Владимир Вълков, Ивайло Стоянов (Сватбата) и Георги Димитров няма да могат да ръководят мачове в първия и втория ешалон, докато заклалият ритуално Ботев Пловдив в Разград Иво Андреев и Димо Димов няма да свирят в елита. 

Ето какво написаха от БФС:

 
"Поради зачестилите случаи на недоволство на клубове от съдийски отсъждания в ППЛ, Съдийската комисия към БФС, по лично нареждане на президента Борислав Михайлов, анализира работата на реферите ни и реши следното:

Поради незадоволително представяне спира съдийските права до 31.03.2023 г. на Ивайло Стоянов, Георги Димитров и Владимир Вълков (за Първа и Втора професионална лига), както и на Иво Андреев и Димо Димов (за Първа професионална лига).

През месец януари 2023 г. ранглистата на VAR арбитрите ще бъде допълнително редуцирана.

СК към БФС призовава всички рефери да положат максимални усилия за качествено представяне, което да отговаря на огромните инвестиции в тяхното обучение и развитие."

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?