61

Изхвърлиха от футбола бивш капитан на Ботев за бой над пловдивски рефер

Бившият национал Иван Стоянов, който за кратко носеше и капитанската лента в Ботев Пловдив бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. Причината за това е, че той се забърка в скандал по време на мача между неговия тим Загорец и Несебър от Трета лига. Двубоят бе прекратен от пловдивският рефер Денислав Сталев, след като Стоянов и вратарят Евгени Караманов скочиха да го бият. Племенникът на Йордан Лечков е предвождал новозагорските бабаити в саморазправата със Сталев.

Същото наказание отнесе и Караманов, а Георги Георгиев е наказан за два мача. Клубът пък получи санкция в размер на 250 лева.

Ето и решенията на Дисциплинарната комисия:

"На основание член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за една(1) година на г-н Иван Стоянов Иванов и г-н Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На основание член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за две(2) срещи на г-н Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора).

На основание член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния правилник се налага имуществена санкция в размер 250( двеста и петдесет) лева на ФК Загорец град Нова Загора".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще направи Ботев (Пловдив) в евротурнирите това лято?