Следвайте ни

ИзГори 2019! Не е за вярване, нов играч на хоризонта

viber icon

Старите хора казват, че шило в торба не стои, и се оказват много прави. Ден след абдикацията си минути преди качулките на ГДБОП да нахлуят в БФС, босът на родния ни футбол Боби Михайлов планира ответен удар. Закачливи колажи пълнят пространството с евентуалните бъдещи занимания на Боби. 

Не съм бил там, незнам дали е истина, но съм чул, че Борислав Михайлов стяга партия Името и ще бъде "Няма такъв футбол".

Естествено номерът на бюлетината ще е едно, но за нея ще се гласува в отделна урна. За тези, които искат да го сторят, при влизането в избирателната секция от вратата вдясно (обикновенно там стои кошчето (Recycle Bin) за боклук в класната стая).

Слоганът на вече готовия предизборен плакат е "Той оправи БФС. Готов е да оправи и вас!".

Напълно по каноните на изборите у нас има и предупреждение: "Купуването и продаването на мачове е престъпление...ама голяма работа!"

Боби Михайлов обаче ще се кандидатира за кмет на българите в... Лондон, тъй като инициативният комитет за издигане на кандидатурата му беше в състав Тайрън Мингс, Маркъс Рашфорд и Рахим Стърлинг.

Ако не стане кмет на Лондон, Боби Михайлов може да стане министър на спорта на Великобритания, тъй като българският еквивалент, според мълвата у нас, ще седне на президентското място в БФС.

Затова Боби е решил да накаже причинителите на какафонията в БФС след мача с Англия. Пък и да е по-близо до Джони Пешеходеца, май.

 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?