Следвайте ни

Изгоненият Бандаловски със скандални разкрития за Ботев

viber icon

Бившият футболист на Ботев Пловдив Иван Бандаловски използва социалната мрежа Facebook, за да изрази мнението си от последните събития в клуба. Опитният бранител обясни, че станал свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни, като цяло за футбола. 

Ето какво написа Иван Бандаловски: 

След 8 месеца в един от най-големите клубове в България е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев . За съжаление въпреки, че тренирам футбол от 7 годишен и играя професионално вече 17 години след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това. Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни, като цяло за футбола. Без Президент, спонсор, директор, треньор , борд в клуба е един ужасен хаос и интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго но не и за футбол и накрая никой не поема отговорност и си трият ръцете с най-малките виновници за всичко това-футболистите. Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клуба е доведен до едно ужасно състояние. Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и истинските фенове - завинаги сте в сърцето ми. Успех на Ботев и истинските фенове.

Иван Бандаловски

Коментари (2)

Ботевист

Ботевист

23.09.2020 | 14:06

А Самиулов много лесно бяга. Това ли собственик? Ами тези пишман футболисти за по 8 месеца си вдигнаха носовете все едно са от онова златно поколение през 80 те. С тази разлика,че днешните само се татуират.....а много ми е интересно, как Самуилов обещаваше строеж на Колежа. Изведнъж въсна, милионите за стадиона къде са?

Отговори
3 0
намръщенЪ

намръщенЪ

23.09.2020 | 13:08

Това е, щото на тези географски ширини всеки разбира от всичко, всеки е истина МАХ и казва дума от последна инстанция. Публиката е консуматор, тя трябва да гледа продукта, поднесен й от играчите и да се меси само в краен, много краен случай. А в "Ботев"Пд това стана всекидневие :(

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?