Следвайте ни

IN MEMORIAM: Почина голям фен на Ботев

viber icon

Без време от този свят си отиде един от най-ревностните привърженици на Ботев. Любомир Ванчев и брат му Ангел са пример за истинска любов и подкрепа към клуба на сърцето. Двамата дадоха решаваща помощ на жълто-черния клуб в един от най-трудните в историята периоди в края на миналия век.
Любо бе широко скроен човек и истински пловдивчанин. Той беше чужд на дребните запалянковски страсти. Любо имаше много приятели локомотивци, които го обичаха и уважаваха. Защото бе от хората с разбиране, че футболът събира, а не разделя и не бива да се ползва за войни.

От сдружение Фен Клуб Ботев 1912 разпостраниха жалейка за Любо Ванчев:
"С прискърбие съобщава че днес е починал един от уважаваните ни членове Любомир Ванчев, съобщиха от Сдружение Фен Клуб Ботев 1912.
Той бе олицетворение на истинския ботевист, всеотдаен и отдаден до край на жълто-черната ни идея, верен приятел и достоен човек!

Поднасяме искрените си съболезнования на семейството, близките и всичките му приятели!

Поклон пред светлата му памет!"
Екип "Спорт" на "Марица" изказва съболезнования на семейството, близките и приятелите на Любомир Ванчев!

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Има възмездие.

Има възмездие.

07.01.2021 | 20:34

Супер. Един убиец на животни по малко ще тъпче тази земя. Изрод. Отнел си толкова невинни живори, взеха и твоя. Дерзая от кеф.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?