Импотентен Манчестър Юн мъчи феновете на "Олд Трафорд" ВИДЕО

Манчестър Юнайтед загуби на своя стадион с 0:2 от Бърнли в мач от 24 кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" не показаха почти нищо, а гостите си тръгнаха с трите точки благодарение на головете на Крис Ууд и Джей Родригес.

В първата половина на полувремето двата тима действаха по-предпазливо, като домакините задържаха повече топката, но не успяваха да създадат положения. В 24-ата минута защитата на Юнайтед не действа особено добре при едно центриране от фаул в пеналта и позволи на Ууд да стреля с глава отблизо, но покрай вратата.

Марсиал пропусна страхотна възможност при 0:0, след като получи извеждащ пас, но не обработи добре топката. Бърнли пък издебна своя шанс и в 39-ата минута откри резултата. Бен Мий свали с глава към Крис Ууд, който от движение прати топката във вратата за 0:1.

В 56-ата минута гостите удвоиха преднината си. Ууд и Родригес размениха подавания на ъгъла на наказателното поле, след което англичанинът изстреля истински снаряд и заби кълбото в сглобката на вратата за 0:2.

Домакините опитаха натиск, но Грийнууд и Марсиал не бяха точни в опитите си. В добавеното време на срещата Люк Шоу вкара с глава топката във вратата на Бърнли, но попадение бе отменено зарада нарушение в атака, а с това се изпариха и шансовете на Юнайтед за нещо повече. 

Победителите от Бърнли събраха 30 точки и са на 13-о място в класирането. Отборът на Оле Гунар Солскяер е с 34 и е на петата позиция.

Резултати от днес във Висшата лига

Тотнъм - Норич 2:1
1:0 Деле Али (38), 1:1 Теемо Пуки (70-дузпа), 2:1 Хюн-Мин Сон (79)

Лестър - Уест Хям 4:1
1:0 Барнс (24), 2:0 Перейра (45+5), 2:1 Нобъл (50), 3:1 Перес (81), 4:1 Перес (88)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?