61

Илко Пиргов тренира вратарите от школата на Локо

Академията на Локомотив Пловдив продължи практиката за тясно сътрудничество с представителния отбор. Вратарят на първия тим на черно-белите Илко Пиргов проведе тренировка с някои от момчетата, които играят на неговия пост в различни гарнитури на детско-юношеската школа днес сутринта.

Вратарите на отборите, които тази година ще се състезават в Елитните групи, имаха възможността да се учат от един от най-важните играчи в последните години за Локомотив. Александър Ганев, Антонио Вардин и Филип Сотиров изпълняваха стриктно неговите указания и се стараеха във всяко едно упражнение. В края те получиха пожелание от Пиргов да го задминат по успехи с любимия им Локомотив. 36-годишният страж бе с основен принос за спечелеването от Локомотив на двете Купи на България, а също така на Суперкупата на страната и сребърните медали от първенството 2020-2021 г.г.

Представителният тим на Локомотив пък продължава подготовката за домакинския мач срещу Арда. Двубоят е в понеделник от 20.30 часа на Лаута и бе поверен на софиянеца Георги Димитров. През седмицата черно-белите привлякоха халфа Джовани. Едва ли обаче старши треньорът Александър Томаш ще използва бразилеца срещу кърджалии, тъй като все още не е сработен с отбора. Извън сметките на Томаш са контузените Иван Сулев и Венсан Марсел.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?