64

Илиян Филипов отвърна тежко на Гонзо за "лъжец"

Уважаеми привърженици на футбола, 

вече няколко дни БФС се опитва да прехвърли отговорността за мача България - Унгария на Община Пловдив и на мен като изпълнител на стадион “Христо Ботев”.

Поредната кукла на конци на БФС - Георги Иванов-Гонзо нарече мен - Илиян Филипов лъжец.

 На среща в Община Пловдив, проведена в петък, присъстваха кметът на града - Костадин Димитров, той лъжец ли е?! Председателят на Общинския съвет - Атанас Узунов - той лъжец ли е?! Секретарят на Община Пловдив - Ангелина Топчиева и адвокатите на Община Пловдив и те ли лъжат?

Този човек - Георги Иванов - пред всички изрече, че ако Пловдив не приеме България - Унгария Ботев и Локомотив ще играят в Стара Загара или Кърджали, защото стадионите няма да получат лиценз.

Аз съм изпълнител на строежа на стадион “Христо Ботев” и единствено и само Община Пловдив може да ми определя начина на работа. 

Пак казвам, всички строителни дейности на стадион “Христо Ботев” са подготвени и изпълнени само и единствено спрямо футболните срещи на ПФК Ботев.

С Уважение,

Илиян Филипов

управител на ДЗЗД "КОЛЕЖА"

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 4 оценки
3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Итко

Итко

12.11.2023 | 12:19

Др. Филипов не знае какво прави . Казва че неможе да се играе , на друхия ден казва че може .Да или Не . Каква е разликата дали играе Ботевъ или друг и то без публика .. На стадиона няма да има никой ,освен футболистите на терена . И стадиона не е нито на Филипов , нито на Ботевъ , а на Общината , която го строи и е собственик .

Отговори
3 0
Илю

Илю

12.11.2023 | 12:00

Аман с този стадион Гомнежа , стана исторически с данданйте . Милиони , милиони и още продължават . Как може Ботевъ да играе на него , а Националите не / даже без публика / . Кой лъже .

Отговори
4 3
Нина

Нина

12.11.2023 | 07:41

Освен схемите със Зико и сега с диньо, друго за теб не знаем, помкяджийо! Аман от тия два стадиона, аман!

Отговори
6 3

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?