61

Илиян Филипов: Не участвам в оперативните решения за клуба!

Илиян Филипов, чиято компания е водещ партньор в консорциума, изпълняващ строителните дейности на стадион "Христо Ботев" приветства отпускането на поредния транш от Община Пловдив за довършване на съоръжението.

Marica.bg публикува без редакторска намеса позицията на бизнесмена:

Уважаеми привърженици на Ботев,

Днес ОБС на Пловдив взе много важно решение, касаещо цялостното завършване на стадион "Христо Ботев".

Мечтата на всички ботевисти ще стане реалност!

От доста време аз и целият ми екип работим за довършването на стадиона. Поръчан е металът за изработване на конструкцията на целия проект и последният слой ламарина за Трибуна Изток.

Така ние, всички ботевисти, ще се гордеем с най-красивия стадион в цяла България.

Днес имаме още една много добра новина.

Станислав Генчев е новият ни треньор. Положихме много усилия именно Генчев да поеме треньорския пост, защото виждаме в негово лице човека, който може да изведе Ботев до мястото, което заслужава, а именно в челото на класирането и участие в Евротурнирите.

През последните месеци положих много усилия за подпомагане на собственика на клуба Антон Зингаревич. Сблъсках се с много недоразумения в оперативното ръководство на клуба. Още от самото начало, аз съм дал обещание на г-н Зингаревич, че ще му помагам и заявявам, че помощта ми лично към него ще бъде запазена и винаги ще се отзова, ако има нужда от мен. Искам обаче да заявя категорично, че не участвам в оперативните решения на клуба!

Благодаря на целия ми екип и на всички хора, които бяха неотлъчно до мен в помощта за организирането на откриването на "Колежа" срещу Левски и на всички останали мачове и събития на нашия стадион.

Благодаря на нашите невероятни фенове за страхотната подкрепа на "Колежа", независимо от резултатите!

Това, което се случи на последния домакински мач с Арда, няма аналог в България! Това ми дава още повече сили и кураж да влагам цялата си енергия за каузата "Ботев".

Ботев е вечен! Той не умира!

С Уважение,

Илиян Филипов

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?