Икономията е майка на мизерията

Дончо ДОНЕВ

Икономията е майка на мизерията. Тази култова реплика на героя на Тодор Колев от великия български филм "Опасен чар" се стовари с цялата си сила върху Локомотив. И до голяма степен причината за това се крие в анонимната безотговорност на многото директори на Лаута. И разбира се, в президента Христо Крушарски, който като магаре на лед се опъва и не иска да разбере, че мениджърският екип направи за смях както клуба, така и самия него.
Сега самият Крушарски ще трябва да се бръкне с 14 хиляди лева и да се лиши от приходите от билети за двата домакински мача срещу Верея и Пирин заради тоталното безхаберие на подчинените си. Тук вече няма как да си измие ръцете с натрапените му от мозъчния му тръст и медийния му екип дежурни виновни - вестник "Марица", д-р Думанов и Николай Неделчев. Вината за подценяването на мача срещу ЦСКА - София е изцяло върху директорите.
Христо Крушарски изпада в умиление, когато някой от директорите му спести пари или пък сложи килимче около терена. И с плам разказва за това. И има право. Добре е да се пестят средства в тези нелеки за футбола времена.
Да пестиш от охрана на взривоопасен мач като този в неделя обаче е признак на глупост и безхаберие, които превърнаха клуба в посмешище на цяла България. Сега спестените от ангажиране на полиция пари в тройна сметка Крушарски ще преведе по сметката на БФС. Ако и този път шефът на Локо не прогледне, значи положението е абсолютно безнадеждно.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мирослава Илиева

Мирослава Илиева

05.11.2020 | 17:00

Аз съм за Тръмп !

Отговори
0 0
Мирослава Илиева

Мирослава Илиева

05.11.2020 | 16:59

Аз съм за Тръмп ! 1 милион пъти !

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?