61

И в Англия обвиниха Сандро Тонали за неправомерни залози

Облаците около италианския национал Сандро Тонали отново се сгъстяват. Той беше обвинен в неправомерно поведение от Английската футболна асоциация, тъй като се твърди, че е залагал 50 пъти на футболни мачове след трансфера си от Милан в Нюкасъл.

ФА на Англия публикува ново изявление относно италианския национал, който получи 10-месечно наказание от прокурора на италианската футболна федерация през октомври 2023 г. Бившият полузащитник на Милан официално е обвинен в неправомерно поведение от ФА, така че може да има повече проблеми за него.

„Сандро Тонали е обвинен в неправомерно поведение във връзка с предполагаеми нарушения на Правилата за залагане на ФА“, се казва в изявлението.

„Твърди се, че халфът на Нюкасъл Юнайтед е нарушил Правило E8 на ФА 50 пъти, като е залагал на футболни мачове между 12 август 2023 г. и 12 октомври 2023 г. Сандро Тонали има срок до 5 април 2024 г. да отговори.“

Изявлението, публикувано от ФА, означава, че се твърди, че Тонали е продължил да залага на футболни мачове след трансфера си от Милан, но той е спрял след началото на разследване на FIGC, което е довело до 10-месечна забрана, в сила от 27 октомври 2023 г.

Очаква се Тонали да се завърне в игра на 27 август 2024 г.

Нюкасъл незабавно публикува собственото си официално изявление, което гласи: „Сандро продължава да се съобразява напълно със съответните разследвания и той запазва пълната подкрепа на клуба. Поради този продължаващ процес, Сандро и Нюкасъл Юнайтед не могат да предложат допълнителни коментари в момента.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?